Όροι Χρήσης : Όταν κάνετε μια παραγγελία με το Ανθοπωλείο Αδαμόπουλος, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της ιστοσελίδας

www.adamopoulosflowers.gr

θεωρείται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα όλους τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

Ωράριο λειτουργιάς φυσικού καταστήματος Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 με 21:00 και Σάββατο 10:00 με 18:00.

Ωράριο λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος****************

Ημερομηνία παραδόσεως και ακύρωση της παραγγελίας σας.

Το Ανθοπωλείο Αδαμόπουλος προσπαθεί και καταφέρνει κατά 99,9% να διεκπεραιώσει τις παραγγελίες σας στο χρόνο που έχετε επιλέξει στην φόρμα παραγγελίας και μέσα στις πόλεις, που αναγράφονται επάνω στον κάθε μεταφορέα που καλείστε να επιλέξετε. Παρόλα αυτά ο χρόνος παραδόσεως είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Παρακάτω θα διαβάσετε τους λόγους που μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ίσως καθυστερήσει μερικές ημέρες η παραγγελία σας να αποσταλεί μέχρι να ελέγξουμε την κατάθεση. Αν έχετε κάνει λάθος στην παραγγελία σας και θέλετε άλλο τρόπο αποστολής ή αλλαγές στο προϊόν σας και αυτό έχει επιπλέον κόστος ίσως δεν προλάβουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας την επιθυμητή ημερομηνία και ίσως καθυστερήσει κάποιες μέρες μέχρι να πληρωθεί το επιπλέον ποσό, αν υπάρχει, από εσάς και να ελεγχθεί από εμάς. Κάθε επιλογή μεταφοράς, που έχουμε καταχωρίσει αναγράφει συγκεκριμένες περιοχές, που μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που έχει ο μεταφορέας για να την παραδώσει με το ανάλογο κόστος. Γραπτές υποδείξεις μέσω τις φόρμας — Πρόσθετες παρατηρήσεις – ή τηλεφωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για τον χρόνο παραδόσεως δεν γίνονται δεκτές με το σκεπτικό ότι ο χρόνος που επιλέξατε έχει και το ανάλογο κόστος. Αν τελικώς, επιθυμείτε να αλλάξετε τους χρόνους παραδόσεως, και εφόσον αυτό είναι εφικτό, αν δεν έχει βγει η παραγγελία από το κατάστημα, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε το επιπλέων κόστος, που ίσως προκύψει. Αυτό ίσως είναι κόστος ώρας-ημερομηνίας ή κόστος συναλλαγής μέσω τράπεζας ή κόστος συναλλαγής μέσω courier ή άλλου τρόπου πληρωμής ώστε να πάρουμε καθαρό το ποσό των μεταφορικών, που ίσως υπάρχει για την ημερομηνία-ώρες, που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση. Αν ο μεταφορέας μεταβεί στην διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν μπορέσει να βρει τον παραλήπτη τότε αφήνει μια ειδοποίηση και προσπαθεί πάλι την επόμενη ημέρα. Αν και πάλι δεν μπορέσει να βρει τον παραλήπτη τότε η παραγγελία επιστρέφει στο τοπικό κατάστημα του μεταφορέα και θεωρείται ως παραδομένη. Ο παραλήπτης μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το τοπικό κατάστημα courier στο τηλέφωνο, που έχει η ειδοποίηση ή την πρώτη ή την δεύτερη ημέρα και μπορεί να το παραλάβει από το τοπικό κατάστημα κατόπιν συνεννόησης. Λόγω των ευπαθών προϊόντων, που μεταφέρονται, δεν υπάρχει δυνατότητα μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που αναφέραμε πιο πάνω, επιστροφής της παραγγελίας ή των χρημάτων αυτής.

Παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν από εμάς οποιαδήποτε στιγμή και επιστρέφοντας την πληρωμή εάν εμείς κρίνουμε πως υπάρχει στην παραγγελία οποιοδήποτε σφάλμα, ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία αποστολέα ή παραλήπτη ή αδυναμία παραδόσεως για οποιονδήποτε λόγο και δεν φέρουμε καμιά ευθύνη αποζημιώσεως εκτός από το ακριβές ποσό που έχουμε λάβει από τον αποστολέα.

Παραγγελίες που δεν έχουν αναχωρήσει από το κατάστημα μπορούν να ακυρωθούν από εσάς 48ωρες πριν, στέλνοντας e-mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@adamopoulosflowers.gr δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το λόγο για την ακύρωση. Παρακαλώ σημειώστε, ότι αν οι παραγγελίες έχουν παραδοθεί ή αποσταλεί και βρίσκονται καθ’ οδόν δεν μπορούν να ακυρωθούν. Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε παραγγελίες, που έχουν κατεύθυνση χερσαίες περιοχές, απομακρυσμένες χερσαίες περιοχές ή νησιώτικες περιοχές, που βρίσκονται καθ’ οδόν και έχει παρέρθει η ημερομηνία παραδόσεως που έχετε ορίσει. Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε παράλειψη στοιχείων ή λανθασμένα στοιχεία παραλήπτη ή λανθασμένες οδηγίες αποστολέα ή παραλήπτη ή τρίτου ατόμου, που έχει αναλάβει αποδεδειγμένα να παραλάβει την παραγγελία με εντολή του αποστολέα ή του παραλήπτη, από κακή παράδοση ή αργοπορία του μεταφορέα, ανωτέρα βία, ατύχημα, καιρικά φαινόμενα, διαδηλώσεις, απεργίες και γενικά πολιτικές αναταραχές και θα παραδοθεί την συντομότερη επόμενη εργάσιμη ημέρα αν έχουν παρελθει οι παραπάνω λόγοι.

1.2 Αλλαγές σε παραγγελίες

Αν χρειάζεται να αλλάξετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε στείλτε email στο info@adamopoulosflowers.grμε λεπτομέρειες των αλλαγών που ζητάτε. Είμαστε σε θέση να τροποποιήσουμε την παραγγελία πριν αναχωρήσει από το κατάστημα μας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα ολοκληρωθούν αυτές οι αλλαγές γιατί μπορεί να μην υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, που επιθυμείτε να αλλάξετε. Παρακαλούμε σημειώστε ότι, απεσταλμένες παραγγελίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αλλαγές ή ακυρώσεις παραγγελιών κατά τη διάρκεια αιχμής, φαινόμενο τα οποίο μπορεί να συμβαίνει κοντά σε μεγάλες εορτές. Αν η αίτηση τροποποίησης ή ακύρωσης γίνει το Σάββατο, την Κυριακή ή αργία θα την λάβουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν η παραγγελία σας έχει υποβληθεί σε επεξεργασία, η ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο κατά την κρίση μας.

2 Επιστροφές

Λόγω του ευπαθούς χαρακτήρα των παραδόσεων όλων των λουλουδιών και των υπόλοιπων προϊόντων τυχόν παράπονα για επιστροφές κ.α. θα αντιμετωπίζεται σε κάθε περίπτωση χωριστά και η αντιμετώπιση (πχ. Επιστροφή ή όχι, Τροποποίηση ή όχι κτλ.) θα είναι στη διακριτική μας ευχέρεια.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ

• Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί.
• Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών, που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια ημέρα. Ακόμη και στη περίπτωση όπου ο αποστολέας “αλλάξει γνώμη” και δεν επιθυμεί την αποστολή των λουλουδιών, μπορούν αυτά να μην αποσταλούν αλλά η χρέωση του αρχικού ποσού δεν επιστρέφεται. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις λάβουμε μία παραγγελία προχωρούμε αμέσως στη κατασκευή του σχετικού προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα λουλούδια που είναι απαραίτητα οποία με την πιθανή ακύρωση της παραγγελίας είναι αδύνατο να τα επιστρέψουμε στη θέση τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς τη σχετική ζημιά.
• Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις, ούτε επιστροφές χρημάτων, που αφορούν σε παραγγελίες με προορισμούς την Υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Καλαμάτας) και το Εξωτερικό και οι οποίες προωθούνται για εκτέλεση σε συνεργαζόμενο μέλος του δικτύου μας.
• Ως αποδεικτικό επιβεβαίωσης παράδοσης ισχύει η υπογραφή του παραλήπτη στην αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις όπου δύναται να υπογράφει και τρίτο πρόσωπο, σε παραδόσεις σε χώρους όπως κοιμητήρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εταιρείες κ.λπ. όπου δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας στον ίδιο τον παραλήπτη.
• Επειδή, όμως, τα λουλούδια είναι ένα ιδιόμορφο είδος, το οποίο σχεδόν πάντα αυτός, που το αγοράζει το στέλνει σε κάποιον άλλο, ο οποίος μπορεί είτε να μη το δέχεται, είτε απλά να αρνείται να υπογράψει, είτε να επιφυλάσσεται και να μην υπογράφει ότι παρέλαβε καλώς κ.λπ. σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί η μη ύπαρξη υπογραφής του παραλήπτη στη φόρμα παραγγελίας αιτία άρνησης της χρέωσης της παραγγελίας και αμφισβήτησης αυτής.
• Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα, εγγράφως με fax ή e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ’ όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.
Η χρήση του ιστοτόπου www.adamopoulosflowers.gr συνεπάγεται αυτόματα ότι αποδέχεσθε τους παραπάνω όρους.

2.1.1

Αν τα λουλούδια διατίθενται χωρίς φωτογραφικές αποδείξεις οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημα θα είναι στην διακριτική ευχέρεια του www.adamopoulosflowers.gr

2.1.2

Αν δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον παραλήπτη ή τον πελάτη, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για την μη παράδοση, αν το Ανθοπωλείο Αδαμόπουλος έχει δοκιμάσει όλες τις πιθανές μεθόδους για να εκπληρώσει την παραγγελία τότε, δυστυχώς, επιστροφή / αντικατάσταση δεν μπορεί να δοθεί. Οποιαδήποτε λύση θα είναι στην διακριτική ευχέρεια μας.

2.1.4

Η Αδαμόπουλος flowers δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε παραγγελία, όπου ο παραλήπτης αρνείται να αποδεχθεί. Δεν μπορούμε να δώσουμε επιστροφές για οποιονδήποτε πελάτη, όπου ο δικαιούχος, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα αποδεχθεί την παραγγελία ή αρνείται την παράδοση.

2.2

Κουπόνια- Κάθε κουπόνι που εκδίδεται από adamopoulosflowers.grδεν θα φέρει καμία νομισματική αξία και δεν μπορούν να αλλάξουν. Κουπόνια μπορούν να ανακληθούν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Για τη χρήση των δελτίων μόνο, υπάρχει μια ελάχιστη αξία της παραγγελίας των 5,00 ευρώ. Κουπόνια κάτω από την τιμή αυτή δεν εκδίδονται.

3. Μικρά σφάλματα

Στην περίπτωση των μικρών σφαλμάτων στην παραγγελία σας, όπως λάθος μήνυμα στην κάρτα, δεν προσφέρουμε επιστροφή, αν ο παραλήπτης έχει λάβει τα λουλούδια, που παραγγείλατε. Πιστεύουμε ότι είμαστε δίκαιοι και σε περιπτώσεις, όπως αυτή, η εξυπηρέτηση πελατών και ένα μέλος της ομάδας θα είναι πάντα εκεί για να καλέσει τον παραλήπτη και να ζητήσει συγγνώμη διαβάζοντας του το μήνυμα. Αυτά τα σπάνια λάθη συμβαίνουν σε όλα τα ανθοπωλεία και είναι ανθρώπινα.

4. Παραδόσεις

4.1

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πάντα την ημερομηνία παράδοσης, αλλά θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε την επιθυμητή ημερομηνία. Όλα τα λουλούδια αποστέλλονται χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία courier και 24 ώρες πριν από την ημερομηνία, που ζητήσατε εκτός ορισμένων περιοχών. Σε περίπτωση, που η παράδοση δεν γίνεται στην συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή εάν καταβλήθηκε επιπλέον για την παράδοση την επιλεγμένη ημέρα και ώρα, ωστόσο θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σας ικανοποιήσουμε πάντα σε συνεννόηση με εσάς. Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός από αργίες. Τυχόν παραγγελίες για παράδοση σε αργία μπορεί να παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

4.1.1

Με το να κάνετε μια αγορά από τα επιπλέων δώρα μας, σε μέρες αιχμής, διατηρούμε το δικαίωμα να παρατείνουμε το χρόνο παράδοσης. Κατά τη διάρκεια περιόδων αιχμής, αν χάσουμε την καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης, δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Οποιαδήποτε λύση θα είναι στην διακριτική μας ευχέρεια.

4,2

Εμείς πάντα θα προσπαθούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία σας. Μια πλήρης διεύθυνση για ξενοδοχείο ή νοσοκομείο – κλινικήή εταιρία φέρει τα επιπλέον στοιχεία: όνομα, κρατήσεις δωματίου για ξενοδοχείο – πόστο εργασίας για χώρο εργασίας –κατάστημα – εταιρία και αριθμός δωματίου νοσοκομείου ή κλινικής. Γι’ αυτά τα σημεία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες αν δεν τις έχετε γράψει στην παραγγελία σας. Δεν μπορούμε να στείλουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες, τερματικούς σταθμούς των αεροδρομίων.

4.2.2

Οι παραδόσεις είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο. Οι παραγγελίες αν παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα θα σταλούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

4.3

Αφού έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει όλες τις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι σωστές, οι δε αλλαγές σας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές μετά από το χρονικό διάστημα, που αναφέρουμε στην αρχή. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε και το κουτί με τα ανεπιθύμητα e-mail σας αν δεν έχετε λάβει ένα email. Εάν δεν λάβετε e-mail επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

4.4

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αποτυχία παράδοσης όπου ελλιπή ή ανακριβή στοιχεία παραλήπτη έχουν δοθεί σε εμάς, αυτό περιλαμβάνει και λάθος ταχυδρομικούς κώδικες. Η ευθύνη βαρύνει τον πελάτη για το εάν πληροφορίες είναι σωστές.

4.5 Νοσοκομείο και Κηδεία – Παραδόσεις

Όταν μια παραγγελία έχει παραλήπτη έναν ασθενή ή μέλος του προσωπικού ενός νοσοκομείου, είναι σημαντικό να ελέγξετε πριν από την αγορά ότι το νοσοκομείο θα δεχτεί μια παράδοση από ανθοπωλείο. Είναι σημαντικό να μας δώσετε το σωστό αριθμό δωματίου και την πτέρυγα που βρίσκεται ο ασθενής, ίσως κάποιες πτέρυγες δεν δέχονται λουλούδια και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις περιπτώσεις αυτές. Θα επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη για τις λεπτομέρειες της αποστολής την επόμενη ημέρα της παράδοσης σε τρίτο πρόσωπο από το κοντινότερο κατάστημα. Κάθε αναζήτηση θα είναι διακριτική. Για κηδεία πρέπει να λάβουμε την παραγγελία τουλάχιστον 24 ώρες πριν και παραδίδουμε μόνο σε μια έγκυρη διεύθυνση οικίας – εργασίας και όχι σε ναούς και κοιμητήρια.

4.5.1 Επιβεβαίωση της παράδοσης

Θα λάβετε ένα email ότι η παραγγελία παραδόθηκε με επιτυχία στον παραλήπτη σας.

4.5.2

Εάν ο παραλήπτης δεν είναι εκεί την στιγμή της παράδοσης, θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε πάλι την επόμενη ημέρα επικοινωνώντας ταυτόχρονα μαζί του, εκτός εάν υπάρχουν διαφορετικές οδηγίες να μην το πράξουμε. Είναι στη διακριτική ευχέρεια των οδηγών, με τι σειρά θα γίνει η διανομή και οι παραδόσεις εκτός αν έχει οριστεί διαφορετικά. Για καθυστερημένες παραδόσεις ή όπου υπήρξαν δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες παράδοσης δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για την τύχη της παραγγελία σας. Από αυτό το σημείο και μετά κάθε επανάληψη αποστολής ή επιστροφής ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα είναι στην κρίση μας.

5. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών έχει ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τον πελάτη στο διαδίκτυο. Στόχος τους είναι να ασχοληθούν με όλες τις πληροφορίες γρήγορα και αποτελεσματικά και με απόλυτα διακριτικότητα και εχεμύθεια. Προσπαθούν να δώσουν σε όλους τους πελάτες μας 100% ικανοποίηση και λειτουργεί ώρες γραφείου, εκτείνεται δε σε περιόδους αιχμής.

5.1 Ίση Μεταχείριση

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες μας με σεβασμό και αξίζουν να έχουν την ίδια ανταπόκριση. Σε κάθε email, που λαμβάνουμε και μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό ή υβριστικό, ίσως δεν θα λάβετε απάντηση και θα μπορούμε να παραπέμψουμε τέτοια emails στις αρμόδιες αρχές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε ένα λογαριασμό πελατών, αν διαπιστώσουμε ότι ο πελάτης συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο. Αν, σε περίπτωση που ένας πελάτης βρίσκεται σε τηλεφωνική συνομιλία με ένα μέλος του προσωπικού και το εν λόγω μέλος του προσωπικού αισθάνεται να απειλείται ή να γίνεται κατάχρηση, η συζήτηση θα πρέπει να τερματιστεί.

6. Ικανοποίηση πελατών

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ένα φρέσκο μπουκέτο παραδίδεται στον παραλήπτη με τα καλύτερα λουλούδια. Έχουμε παραδώσει χιλιάδες ανθοδέσμες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε πολλές άλλες χώρες μέσω των συνεργατών μας. Είναι χαρά μας να προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο φρέσκα μπουκέτα, που επιδέξια κατασκευάζονται από την ομάδα μας στο Ανθοπωλείο Αδαμόπουλος. Από καιρό σε καιρό τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και λάθη μπορεί να συμβούν, είναι μεν λυπηρό για μας, αλλά είμαστε άνθρωποι πρώτα από όλα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

6.

Όλα τα λουλούδια και τα χρώματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και την εποχιακή διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου ίσως υπόκεινται σε αλλαγή. Παραγγελίες θα γίνονται με ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αυτό ισχύει για όλες τις περιοχές.

6.1

Tα μηνύματα στην κάρτα του παραλήπτη πρέπει να είναι στην Ελληνική γλώσσα ή στην Αγγλική και το πολύ 120 χαρακτήρες. Μεγαλύτερα μηνύματα – υβριστικά ή διαφορετική γλώσσα από τις 2 που αναφέρονται πιο πάνω ίσως περικόπτονται ή θα μεταφράζονται ή θα σβήνονται και η παραγγελία θα εκτελείται κανονικά με τις όποιες αλλαγές στην κάρτα και χωρίς ειδοποίηση του αποστολέα..

7.

Παρακαλώ σημειώστε, δωρεάν είδη – πρόσθετα ή δωρεάν υπηρεσίες μπορούν να ανακληθούν μετά από σχετική ειδοποίηση στον αποστολέα

8.

Εάν πιστεύετε ότι λαμβάνετε μηνύματα ή τηλέφωνα, που δεν προέρχονται από εμάς αλλά επικαλούνται το όνομα μας παρακαλώ ειδοποιήστε μας χωρίς καθυστέρηση.

9.

ΕΔΡΑ – Φυσικό κατάστημα

ΑνθοπωλείοΑδαμόπουλος

Γιάννης Αδαμόπουλος

Φαρών 143, Καλαμάτα24133, Ελλάδα

Τηλ. 2721080893

Αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά είναι τα δικαστήρια της Καλαμάτας.